Beste refurbished MacBook

Vrijwel iedereen kan het er wel over eens zijn dan MacBooks mooie apparaten zijn. Naast het feit dat het kwalitatief uitstekende laptops zijn die vrijwel alles kunnen wat je van een laptop kan verwachten, wil het oog natuurlijk ook wat. Naar onze mening zijn MacBooks ook nog eens heel erg prettig om naar te kijken. Het design en de vormgeving van MacBooks en eigenlijk alle producten van Apple is om je vingers bij af te likken. Helaas hangt hier dan ook wel een flink prijskaartje aan. Als je toch een MacBook wilt, maar niet zo veel wilt betalen, kun je bij ons terecht voor de beste refurbished MacBooks. Deze kosten maar een fractie van de prijs van een nieuwe MacBook, terwijl ze even goed zijn als een volledig nieuwe MacBook. 

Beste refurbished MacBook

Waarom zou je je beste refurbished MacBook bij ons kopen?

Wij zijn een Jorkev en wij hebben als doel om het kopen van producten weer ietsje betaalbaarder te maken. Apple staat er dan wel om bekend dat het goede producten heeft, maar ze zijn ook berucht om de prijskaartjes die eraan hangen. Als je dus toch een goed product van Apple wilt, maar niet te veel wilt betalen, dan kom je al snel uit bij refurbished Apple apparaten. Deze zijn dus niet gloednieuw, maar aan deze producten mankeert voor de rest helemaal niks. Desondanks kunnen we deze refurbished producten voor veel minder geld verkopen dan de nieuwe producten. Zo kun jij ook een MacBook aanschaffen, zonder er de hoofdprijs voor te betalen.

Verder kun je de beste refurbished MacBook het best bij ons kopen, aangezien wij bijvoorbeeld 24 maanden garantie geven. Zo heb je nog wat extra zekerheid over jouw MacBook. Ook kun je ons altijd bereiken als je toch nog vragen of opmerkingen of klachten hebt. Wij zullen jou dan zo goed en klantvriendelijk mogelijk te woord staan en komen zo altijd samen tot een oplossing. Als laatste geldt ook nog dat wij heel snel versturen. Als je voor vier uur ‘s middags je bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat deze diezelfde dag al verstuurd wordt.

iPad 2020

Original price was: €519,00.Current price is: €289,00.

iPhone 12 pro

Original price was: €1.159,00.Current price is: €349,00.

iPhone oplader

10,00

Macbook air 13inch 2020

Original price was: €1.299,00.Current price is: €799,00.

Op alle producten 24 maanden garantie.

Voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden.

Hulp bij installatie mogelijk bij ophalen.

Interesse in een refurbished MacBook?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook alles wat je misschien nodig denkt te hebben voor jouw beste refurbished MacBook kun je bij ons vinden. Je zult immers nog wel opladers en andere Apple-accessoires nodig hebben voordat je echt aan de slag kunt met je refurbished MacBook. Neem vooral een kijkje op onze website naar alles wat wij te bieden hebben en hopelijk zit er iets voor je tussen.

Wat vinden onze klanten

John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Direct naar

Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?