Refurbished Apple

Hoewel er enkele andere merken zijn die ook groot zijn op het gebied van laptops en smartphones, is Apple wel een van de meest bekende merken. Een van de nadelen van Apple devices is echter dat ze redelijk duur zijn. Je krijgt er natuurlijk wel apparaten van enorm goede kwaliteit voor terug, maar hoe goedkoper je iets kunt krijgen, hoe beter. Daarom kun je bij ons allerlei refurbished Apple-apparaten krijgen, die een stuk goedkoper zijn dan het volledig nieuwe apparaat. Zo kun je ook genieten van Apple als je wel op je geld moet letten.

Refurbished Apple

Wat voor refurbished Apple-apparaten hebben wij zoal?

Je kunt bij ons natuurlijk terecht voor een refurbished MacBook. Deze laptops zijn geweldig voor iedereen die ook maar iets van werk online moet doen of nog studeert. Als je een MacBook echter nieuw wilt aanschaffen, kost dit flink wat geld. Onze refurbished MacBooks zijn van een vergelijkbare kwaliteit, maar kosten veel minder. Dit geldt ook voor onze andere refurbished Apple-apparaten. Denk dan bijvoorbeeld aan iPhones en iPads. Bij ons vind je de goedkoopste iPhones en iPads. Zo kun je door onze refurbished Apple-apparaten toch een van de nieuwste iPhones kopen, maar dan voor een erg scherp prijsje.

iPad 2020

Original price was: €519,00.Current price is: €289,00.

iPhone 12 pro

Original price was: €1.159,00.Current price is: €349,00.

iPhone oplader

10,00

Macbook air 13inch 2020

Original price was: €1.299,00.Current price is: €799,00.

Op alle producten 24 maanden garantie.

Voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden.

Hulp bij installatie mogelijk bij ophalen.

Waarom zou je bij ons je refurbished Apple-apparaten kopen?

Zoals hiervoor al gezegd hebben wij nu eenmaal een heleboel apparaten van Apple. Of je nu op zoek bent naar een refurbished MacBook of een refurbished iPad, je vindt het bij ons. Ook verkopen wij vele accessoires voor allerlei soorten producten van Apple. Daarnaast krijg je bij ons 24 maanden garantie op onze refurbished Apple-apparaten. Zo weet je zeker dat je een goed product krijgt, ondanks dat het product niet gloednieuw is. Mocht je toch problemen ondervinden met een van de apparaten die je bij ons bestelt, dan handelen wij dit op een correcte manier af. Onze specialisten constateren dan al snel wat het eventuele probleem is en vervolgens bepalen we hoe we jou het beste kunnen helpen of compenseren.

Kijk vooral op onze website voor onze refurbished Apple-apparaten

Mocht je nou geïnteresseerd zijn in de producten die wij aanbieden, dan nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Wij bieden veel soorten refurbished Apple-apparaten en accessoires aan en hopen dat je ons vindt wat je zoekt. Wij verzenden alles nog op dezelfde dag als je voor vier uur ‘s middags bestelt. Zo heb je jouw producten al snel in huis!

Wat vinden onze klanten

John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Direct naar

Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?