Refurbished MacBooks

Iedereen heeft op een gegeven moment een nieuwe laptop nodig. Voor de een wordt het zijn eerste laptop, terwijl de ander nog een laptop heeft die nu echt te oud begint te worden. Het is alleen niet heel makkelijk om een betaalbare laptop te vinden, zeker niet als je een kwalitatief goed merk wilt, zoals Apple. Dan kun je kijken naar refurbished MacBooks. Dit zijn MacBooks die even goed zijn als nieuwe producten, maar die een stuk goedkoper zijn dan de volledig nieuwe versie.

Refurbished MacBooks

Waarom zou je een refurbished MacBook willen hebben?

Een refurbished MacBook klinkt natuurlijk ietsje minder aantrekkelijk dan een nieuwe MacBook, maar dat is niet helemaal terecht. Als je kunt kiezen tussen een nieuwe MacBook en een refurbished MacBook voor dezelfde prijs, ga je zeer waarschijnlijk voor de nieuwe. Je weet dan immers zeker dat deze echt helemaal goed is en perfect werkt. Maar vaak zijn refurbished MacBooks juist een flink stuk goedkoper dan de nieuwe variant. 

Je kunt dus ontzettend veel geld besparen door een refurbished MacBook aan te schaffen. Dit is ideaal voor mensen die niet te veel geld aan hun laptop kunnen of willen uitgeven, denk bijvoorbeeld aan studenten of mensen met een laag inkomen. Een refurbished MacBook is verder over het algemeen ook helemaal niet slechter dan een nieuwe MacBook. Het kan alleen zo zijn dat de MacBook al kort is gebruikt of dat deze enkele tweedehands componenten heeft, maar dit heeft geen tot vrijwel geen invloed op de prestaties van jouw MacBook.

iPad 2020

Original price was: €519,00.Current price is: €289,00.

iPhone 12 pro

Original price was: €1.159,00.Current price is: €349,00.

iPhone oplader

10,00

Macbook air 13inch 2020

Original price was: €1.299,00.Current price is: €799,00.

Op alle producten 24 maanden garantie.

Voor 16:00 besteld dezelfde werkdag verzonden.

Hulp bij installatie mogelijk bij ophalen.

Waarom zou je je refurbished MacBook bij ons willen kopen?

Als je toch nog een beetje bang bent omdat het een refurbished MacBook is, kun je alsnog gerust bij ons terecht. Wij bieden namelijk 24 maanden garantie. Zo verzeker je jezelf ervan dat je echt alleen de beste refurbished MacBooks bij ons krijgt en mocht deze toch kapot gaan, dan wordt je daarvoor vergoed. Verder versturen wij al onze producten nog op dezelfde dag als je voor vier uur ‘s middags bestelt, dus je kunt lekker snel aan de slag met je nieuwe refurbished MacBook.

Interesse in een refurbished MacBook?

Of je nu student bent, of je om een andere reden een laptop nodig hebt en je niet teveel geld uit wilt geven, kijk dan vooral rond op onze website. Wij hebben een ruime keus aan refurbished MacBooks en andere apparaten van Apple voor een goede prijs. We hopen dat je een geschikt apparaat vindt in onze webshop!

Wat vinden onze klanten

John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe
Read More
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Direct naar

Shopping cart
Sidebar
Start typing to see products you are looking for.

Sign in

No account yet?